www.Justbe-OM.com                                                                                                 

              Japanse hoofdmassage   -   Reiki   -  Shambala   -   Tarot
                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

                

Home

Wie ben ik?

Massage

Reiki

Tarot

Uren en prijzen

Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shopify traffic stats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japanse hoofdmassage   -   Reiki   -   Tarot

Anne-Marie Wilssens

Nieuwe Baan 115  -  9111 Belsele   -  tel.: 0486 16 47 02  -  e-mail: wilssensmina@gmail.com 

www.justbe-om.com

______

                                                                                       

Wie ben ik?

 

Ik ga deze vraag onmiddellijk beantwoorden met een andere vraag: Hoe ben ik op het punt gekomen waar ik me nu bevind? 

In de zomer van 2005 zat ik in een dieptepunt in mijn leven. Mijn verdriet was zo groot dat ik het niet meer zag zitten. Niets of niemand kon me troosten. In die periode kwam er iemand op het kantoor waar ik toen werkte, die zei me, zonder me te kennen dat het ‘vijf voor twaalf’ was voor mij. Hij was met reiki bezig, en vroeg of hij me van op afstand wat reiki mocht sturen. Ik had nog nooit van reiki gehoord, maar ik was heel blij met elke hulp. En de ochtend nadat hij me reiki had toegestuurd, werd ik al huilende wakker en kon gewoon niet meer ophouden. Maar het luchtte op. Het was de start van mijn genezingsproces. Vanaf dat moment kwamen mensen, dingen, gebeurtenissen op mijn pad die ik op dat ogenblik nodig had. In een boekhandel vielen mijn ogen ‘toevallig’ (ondertussen weet ik dat toeval niet bestaat) op een folder over een cursus tarot en healing. Ik besloot me onmiddellijk in te schrijven. De daarop volgende weken en maanden kwam ik familieleden en vrienden tegen die ik in jaren niet meer had gezien, en die ook met spiritualiteit bezig waren. Mijn interesse in het spirituele was gewekt, en was niet meer te stoppen. 

Ik kocht boeken over alles wat met bewustwording te maken had. Ik begon thuis aan yoga te doen, en volgde later ook yogalessen. Ik volgde massagecursussen. Ik ging ook workshops volgen bij Deepak Chopra (Dublin 2008) en bij Roy Martina, e.a. En tijdens elke workshop ontdekte ik nieuwe talenten bij mezelf. Sinds die week bij Deepak Chopra mediteer ik elke dag, en beoefen ik enkele dagen per week yoga. Dankzij de workshop over regressie met Roy Martina ontdekte ik dat ik energie kan voelen bij mensen, en dus ook blokkades kan opsporen in hun aura. Dit laatste was de aanzet om zelf een eerste reiki-inwijding te volgen.  

Ondertussen speelde ik al met de gedachte om al die talenten te gebruiken in een job als zelfstandige. Ik startte mijn eigen zaak op 1 juli 2010. En nog steeds blijf ik groeien in mijn vak. 

In september volgde ik de tweede reiki-inwijding om zo de klanten op een nog dieper niveau te kunnen helpen. Ondertussen gebruik ik deze universele energie ook bij het kaartleggen en de massage. Op die manier loopt alles mooi in elkaar. 

Vanuit mijn hart wil ik alle mensen bedanken die mij gesteund hebben op mijn pad naar bewustzijn; ook de mensen die me hebben pijn gedaan, want vooral dankzij hen sta ik waar ik nu sta. Ook wil ik mijn klanten bedanken voor hun feedback bij al mijn werk; want dankzij hen groei ik nog elke dag.

 

DANK U   DANK U   DANK U