www.Justbe-OM.com                                                                                                 

              Japanse hoofdmassage   -   Reiki   -   Shambala  -   Tarot
                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

                

Home

Wie ben ik?

Massage

Reiki

Tarot

Uren en prijzen

Links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

shopify traffic stats

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Japanse hoofdmassage   -   Reiki   -   Tarot

Anne-Marie Wilssens

Nieuwe Baan 115  -  9111 Belsele   -  tel.: 0486 16 47 02  -  e-mail: wilssensmina@gmail.com

www.justbe-om.com

______

                                                                                             

Tarot

 

Wat is Tarot? 

Het is niet bekend waar de Tarot precies vandaan komt. De vroegst bekende Tarotkaarten zijn omstreeks 1390 in Frankrijk ontstaan. Enkele van deze kaarten bevinden zich nu in musea. Maar het schijnt dat deze kaarten berusten op nog oudere voorgangers. In de betekenissen van de Tarotkaarten vinden we verwijzingen naar mystieke tradities van verschillende culturen zoals die van het oude Egypte, India, China en dergelijke, en uit de filosofieŽn van de hermetici en de kabbalisten.. De oorsprong en de betekenis van het woord ĎTarotí zijn niet meer te achterhalen. Maar we kunnen er vanuit gaan dat de afbeeldingen van de Tarot de fundamentele geestelijk/psychische ervaringen van de mens weerspiegelen, zoals liefde, trouw, geduld, verlies, hoop. 

Een Tarotspel bestaat uit 78 kaarten. Deze zijn verdeeld in 22 kaarten van de Hoge of Grote Arcana en 56 van de Lage of  Kleine Arcana. De Grote Arcana verbeeldt de zielsinhouden en de krachten die in ieder van ons wonen en er alleen op wachten om door de kaarten in beweging te worden gebracht. Zodra we met de kaarten de verbinding met onze ziel tot stand hebben gebracht, stromen er uit de kaarten energieŽn die onze ziel versterken en ons nieuwe kracht voor verdere ontwikkeling geven. (bron: Tarot Rituelen, fantasieŽn, feiten, Heidemarie H. Pielmeier)

 

Hoe werk ik? 

Ik begin met een algemene legging over gebeurtenissen die teruggaan tot maximum een jaar in het verleden, en die voorspellend zijn tot maximum een jaar in de toekomst. Als klant trekt jij natuurlijk zelf de kaarten, die ik vervolgens voor jou van uitleg voorzie. Na deze legging kan je specifieke vragen stellen en/of kan ik een 12-maanden legging doen voor het komende jaar. 

Met deze 78 kaarten geef ik een inzicht in jouw verleden, heden en toekomst. De belangrijkste situaties van het moment komen via de kaarten naar boven. Vaak kan een inzicht, via mij gebracht naar jou, voldoende zijn om verder te gaan en de touwtjes weer in eigen handen te nemen.

 

Tijdsduur: 60 min 

Prijs: Vanaf 1 maart 2016: 45 Ä

In december 2015 en januari 2016 wordt een kortingsbon meegegeven van 5 euro, te gebruiken bij een volgend consult.